Als je nu een Reddit-account aanmaakt, naar de GTA-sectie gaat, zegt een ‘anonieme doch uiterst betrouwbare bron’ te citeren en vervolgens zegt dat de hoofdrolspeler een genderfluïde kanarie is die zichzelf Peppie noemt, dan lees je dat morgen op zo’n beetje alle gamewebsites. En zeker, wij doen hier gretig aan mee. Waarom? Voorpret is op dit moment het enige dat we hebben en we moeten nog een oneindigheid overbruggen voordat we weer mogen spelen.

Neem ook dus dit gerucht met een Rijkswaterstaat-voorraadje aan zout. Als het gaat om geruchten is Reddit-gebruiker ‘temperaturerising45’ het meest incontinent van allemaal. Hij lekte al vaker geruchten, en nu is hij terug met de nummers op de radiostations van GTA 6. Een zeer belangrijk onderdeel van het spel, want je weet zeker dat de jeugd die het spel speelt over tien jaar nog steeds de muziek zal luisteren.

Iedereen die in 2002 al de motoriek had om GTA Vice City te spelen, kan nog meezingen met September van Earth, Wind & Fire, of met Owner Of A Lonely Heart van Yes. De lijst gaat nog even door. De Reddit-gebruiker lekt nu een lijstje van de nummers die hij tot nu toe gehoord heeft. Het spel speelt zich niet in een specifieke periode af in de tijd, dus de diversiteit van nummers kan kloppen. Wie maakt er even een Spotify-lijstje van?

Nummers op radiostations in GTA 6

Nirvana – Lithium 
Donald Glover – Redbone
Wiz Khalifa – Medicated
The Eagles – Take it Easy
Eminem – The Real Slim Shady
Sunday Candy – Nico Segal
Hopsin – I sag my Pants
Nate Dogg – Regulators
The Notorious B.I.G – Notorious Thugs
Soundgarden – The Day I Tried to Live
Pearl Jam – Last Kiss
War – Why Can’t We Be friends
Bob Seger – Fire Lake
Biz Markie – Just a friend
Alice in Chains – Got Me Wrong
Bob Marley – No Woman No cry
Israel K- Somewhere over the Rainbow
The Strokes – You Only Live Once
Squeeze – Up the Junction
XXXTentacion – Sad Juice
Juice WRLD – Lucid dreams
Guns N’ Roses – Sweet Child of Mine
Shooting Star – Bad Company
Dio – Rainbow in the Dark

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear