Herinner je nog die speciale dag waarop je je rijbewijs mocht ophalen bij het gemeentehuis? En dat je die avond je eerste rondje mocht maken in papa’s auto? Met al je vrienden op de achterbank gepropt? En waar jullie toen naartoe gingen? Juist: je eerste vuurdoop van je rijvaardigheid. De ultieme beproeving. De lakmoesproef van jouw stuurmanskunsten: door de smalle McDrive.

Onderweg McDonald’s bestellen

Dikke kans dat je nog steeds regelmatig zo’n ritje naar restaurant De Gouden Bogen maakt. Oude gewoontes vergaan nu eenmaal nog lastiger dan de burgers van de McDonald’s. Het zal dan ook even wennen zijn als je straks niet meer hoeft te betalen aan het raampje. Of te bestellen, zelfs. General Motors blijkt namelijk sinds begin dit jaar hun zogeheten Marketplace-app in auto’s te installeren.

De app laat je onderweg McDonald’s bestellen, reserveren bij restaurants én voor benzine betalen vanaf je comfortabele plekje achter het stuur. En je kunt meer dan onderweg McDonald’s bestellen: de app is ook verbonden met ketens als Starbucks en Dunkin’ Donuts.

Het werkt zo: onderweg naar je favoriete fastfooddealer plaats je een bestelling en betaal je alvast, daarna kom je aan bij de McDrive en ligt het broodje van je Big Mac zich al vast te zuigen aan het kartonnetje. Je lauwe cholesterol-inname was nog nooit zo eenvoudig.

Je raadt het al

Helaas is de Marketplace-app (niet te verwarren met de Marktplaats-app, we zien dit nog een dingetje worden mocht de app ooit naar Nederland komen) vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. General Motors is nog niet echt aan de slag gegaan met het promoten van de app, omdat het nog bezig is met het uitbreiden en finetunen van de Marketplace.

Het zal vanzelf zijn weg vinden naar Nederland en naar andere merken.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie