Florida staat bekend als de Sunshine State, maar dat was afgelopen week wel even anders. Een flinke storm raasde over de oostkust van de Verenigde Staten, met overstromingen als gevolg. De ondergrondse parkeergarage in Miami die je in de video onder aan de pagina ziet, hield het helaas ook niet droog.

De schade is aanzienlijk. We zien dat minimaal twee Rolls-Royce Cullinans ten prooi vielen aan het water, waarvan eentje een widebody heeft. Ook is er een Chevrolet Corvette C7 verzopen, net als een Ferrari Roma, een Mercedes-AMG GT R Black Series, een Ferrari 488 Pista en een Ferrari SF90. Volgens The Drive staan er ook nog een Plymouth Prowler en een Mercedes SLR McLaren in de garage.

De schade in de ondergelopen parkeergarage loopt met gemak in de miljoenen. Het is niet duidelijk of de auto’s van één eigenaar zijn of dat het een gedeelde opslag was. Vermoedelijk duiken de auto’s binnenkort op bij veilingen met waterschade en een zogenoemde ‘flood title’. Hou je ogen dus open als je een oneindig project zoekt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear