We kunnen ons wel een voorstelling maken van hoe het gesprek tussen de vorige bewoners van dit pand is gegaan. ‘Schat, als ik dan de auto niet in de woonkamer of in de slaapkamer mag parkeren, en ik mag óók al geen glazen muur tussen de garage en de keuken, mag ik dan tenminste wel een bovenlicht in de garage? Gewoon, zodat ik een beetje licht heb met parkeren. Oh, en een brug, dat kan wel, toch? Waarom ik zo moet grinniken? Ach, binnenpretje. Ik bel de aannemer wel.’

Het mag natuurlijk geen toeval heten dat de auto in de garage dankzij de brug precies zichtbaar is in de keuken. De bewoners van dit pandje in Den Haag moeten wel enorme autoliefhebbers zijn geweest. Of in ieder geval één van de bewoners. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet tijdens het zetten van de eerste bak koffie begroet worden door zijn of haar favoriete auto? Goed nieuws: dit oude fabriekspand kan nu van jou zijn.

Wat kost een auto in de keuken?

Het pand uit 1906 was voorheen Ydo’s Limonade en Mineraalwaterfabriek. Nu is het een woonhuis met 239 vierkante meter en zes kamers. Boven op het huis zit een dakterras met prachtig uitzicht over de skyline van de stad. Het huis staat in Den Haag en wordt verkocht door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaars.

Update: Het huis is inmiddels verkocht!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie