Wie kent niet het programma Pimp my Ride? Waarbij op MTV hopeloze auto’s worden omgetoverd tot rijdende paleizen vol videoschermen, sapbarretjes, naaiateliers en meer van dat soort onzin?

Wij hadden altijd het idee dat de eigenaren van de betreffende auto’s na afloop van het programma dolgelukkig waren met hun bioscoop op wielen. Ze leefden nog lang en gelukkig, dat idee.

Helaas komen we ook nu weer bedrogen uit. Een tijdje terug hadden de heren van West Coast Customs een Plymouth Voyager uit 1998 onder handen. Eigenaar van de auto was ene Laila, die de Voyager voor één dollar had gekocht van haar vader. Nadat de auto pimpelpaars was gespoten en er een complete home cinema installatie met meubilair in was aangebracht, besloot Laila dat ze uit haar Pimp my Ride avontuur een mooi financieel slaatje zou kunnen slaan. En dus staat de auto inmiddels voor 23.000 dollar te koop op eBay.

En op MTV staat het filmpje waar je de metamorfose nog even kunt bekijken, en waarin Laila aan het eind vertelt hoe ontzettend blij ze is met haar auto. Ondankbaar kreng…

Reacties