Ja hoor, het is zo ver: die ene, ongelooflijk gelimiteerde Pirelli-kalender waarvan wordt gezegd dat iedereen ‘m graag wil, is gewonnen. Door Y. Hoogland uit Capelle a/d IJssel, dat feeërieke dorp onder de rook van Rotterdam waar onze minister-president ook zijn paleis heeft.

Meneer of mevrouw Hoogland, gefeliciteerd, we sturen je de kalender zo snel mogelijk toe en stuur die van je schoondochter maar naar ons!

Het meest exclusieve cadeau voor beroemdheden van over de hele wereld, nu ook beschikbaar voor één lezer van Top Gear Magazine: De Pirelli-kalender 2010.

 
Wil jij ‘m winnen – want geef toe, deze staat mooier in je slaapkamer dan een Audi-kalender – geef dan aan waarom juist jij deze prachtige kalender aan de muur wil hangen. De meest originele, eigenzinnige Top Gearige reactie wint dit collectors item. Doe dit in maximaal vijf (5!) regels en doe dit zo snel mogelijk, doch uiterlijk 8 januari 2010, zodat we de kalender tijdig kunnen sturen aan de winnaar. Mits die winnaar 16 jaar of ouder is, want er is hier en daar een borst te zien. Naakt! 

O, en je moet ook ingeschreven staan voor onze gratis digitale nieuwsbrief met partneraanmelding. Maar dit spreekt voor zich, en dat doe je hier.

Over de uitslag kan natuurlijk niet worden gecorrespondeerd, de jury bestaat volledig uit inwoners van de Veluwe. De winnaar wordt bekend op onze website gemaakt in Top Gear Magazine die op 21 januari 2010 verschijnt.

 
De kalender met foto’s van de Amerikaanse fotograaf en enfant terrible Terry Richardson, geschoten in Brazilië, toont elf modellen, waaronder de Nederlandse Marloes Horst.

Reacties