Dat muziek invloed heeft op je rijstijl, is wel redelijk bekend. Zo ga je van uptempo-muziek vaak ook wat harder rijden en krijg je van alles van Suzan & Freek de neiging om met 150 km/u tegen een boom te klappen. Grappig hoe dat werkt. Maar blijkbaar zijn er ook mensen die liedjesteksten wel heel letterlijk opvatten.

Zo kwam er een melding binnen bij de politie van een auto die (vermoedelijk op de snelweg) van links naar rechts slingerde richting Tubbergen, zo meldt een wijkagent op Twitter. De politie ging op pad en kwam inderdaad een auto tegen die gevaarlijk slingerde op de snelweg. In de auto trof de agent een ‘net gezinnetje met kindjes’ aan.

De reden van het geslinger? Op de radio stond Links rechts van Snollebollekes op. Voor wie het nummer niet kent: het gaat zo van ‘naar links, naar rechts, naar links, naar rechts’. Het is niet bekend of de agent een boete heeft uitgeschreven voor gevaarlijk weggedrag. Gelukkig stonden de nummers Bam Bam en Total Loss niet op de afspeellijst. Scheelt toch weer.

Advertentie

Reacties

 • Misspepper says at 21 augustus 2022:

  Hahahaha de snelweg naar Tubbergen

  Reply
 • Guarnere says at 21 augustus 2022:

  Mag van harte hopen dat ze hier een boete voor hebben gehad. Als je zo rijdt, al helemaal met kinderen op de achterbank, dan ben je gewoon een mongool en zeker geen “net gezinnetje”.

  Reply
 • Hans says at 21 augustus 2022:

  Er is GEEN snelweg naar Tubbergen.
  Niet eens in de beurt.

  Reply
 • Opro says at 20 augustus 2022:

  Artikeltje 5 hoop ik dan, als je zo gedraagt op de snelweg ben je een rijbewijs niet waard.

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie