De Porsche 911 R heeft twee kopers: de liefhebber die niets liever wil dan rijden in de puurste rijmachine die Porsche ooit gemaakt heeft, en de slimme handelaar die het ziet als een investeringsobject. Vergeet niet: je moest door Porsche uitgenodigd worden om een 911 R te mogen kopen.

Een Belg van de tweede soort heeft nog niet eens de new car smell opgesnoven van zijn Porsche 911 R, of hij zet hem alweer te koop. Naar (voorzichtige) schatting moet hij tussen de 250.000 en 350.000 euro kosten tijdens de veiling. Nieuw kostte hij je in Nederland ongeveer 300.000 euro, maar dit exemplaar moet je nog wel even importeren en op Nederlands kenteken zetten. We horen de Belastingdienst al in hun handen wrijven.

Waar staat de Porsche 911 R te koop?

Komend weekend staat de Porsche 911 R met nummer 135 (van 911 gebouwde exemplaren) te koop tijdens de ‘Zoute Sale’ in België. Hij heeft slechts 52 kilometer gereden en is voorzien van een aantal opties zoals airconditioning, ledverlichting en PCM. Lekker boeiend verder, het gaat om die heerlijke, turboloze 4,0-liter boxermotor en natuurlijk die illustere handbak.

Waarschijnlijk krijg je niet snel nog een keer de kans. Dus spring erop!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)