De mythische Porsche 918 Spyder is inmiddels een paar jaar uit productie. Van een opvolger is voorlopig nog geen sprake, maar dat betekent niet dat mensen met meer digitale tekenskills dan wij er niet een beetje over kunnen dromen. Van Invisive Designs uit Boekarest, Roemenië, komen deze extreem gedetailleerde renderplaatjes van de wonderschone Porsche 988 Vision.

Goed, Porsche heeft zelf de afgelopen tijd ook een duit in het speculatiezakje gedaan. Zo kwamen ze met een moderne interpretatie van de klassieke 917. Waar die auto (gezien het gebrek aan koelopeningen) waarschijnlijk werd bedacht met een elektrische aandrijflijn in gedachten, lijkt de Porsche 988 Vision trouw te blijven aan de verbrandingsmotor in het midden. Waarschijnlijk in combinatie met hybridetechniek, net als de 918. Aan de andere kant: er zijn, misschien wel heel bewust, geen uitlaten zichtbaar.

Mocht Porsche zich de komende jaren weer op een hypercar storten, dan is dit wat ons betreft geen verkeerde gok qua designrichting. Voor nu is het in ieder geval voer voor je wildste dagdromen.

Beeld: Invisive Designs

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie