Is een driejarig leasecontract je te lang, maar een drie uur durende circuitsessie je te kort? Dan is Porsche Passport iets voor jou. Voor het bedrag van 2.000 dollar per maand sluit je een abonnement af bij Porsche. Dan kun je per dag wisselen tussen 8 Porsche-modellen, bijvoorbeeld de 718 Cayman S. Betaal je 3.000 dollar per maand, kun je zelf kiezen uit 22 modellen, waaronder de Panamera 4S en de Cayenne S E-Hybrid.

Alles is geregeld. Je hoeft alleen maar via de app een auto aan te vragen en de Porsche staat dezelfde dag nog voor de deur. Er zitten geen restricties aan het aantal kilometers dat je mag rijden. Porsche Passport is ideaal als je geld te veel hebt en ruimte te weinig in je garage. Helaas krijg je de echte top-of-the-line waarschijnlijk niet mee. Begrijpelijk: niet iedereen kan zich inhouden in een GT2 RS.

Wat is het addertje?

Op dit moment moet je in de Amerikaanse staat Atlanta wonen. En je betaalt 500 dollar activatiekosten. Als het een doorslaand succes is, komt de dienst wellicht naar Nederland. Of je het abonnement – net als je Netflix – mag delen met vrienden en familie, is nog niet bekend. Carrera & Chill, iemand?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear