Zoals je misschien zelf ook wel weet (of schoorvoetend moet toegeven), is er niks leukers dan het internet afstruinen op zoek naar leuke tweedehands koopjes. Porsche-fetisjisten kunnen vandaag helemaal hun lol op. Op Vavato is namelijk momenteel een online Porsche-veiling bezig met niet minder dan 63 verschillende kavels.

Je kunt hier Porsches vinden variërend van bouwjaar 1972 tot en met 2009. Op het moment van schrijven ligt het hoogste bod op 87.250 euro voor een Porsche 911 Turbo Cabrio uit 1988. Maar ook als je iets minder welvarend bent, kun je je lol op met de Porsche-veiling. Wat dacht je van een 996 Targa voor maar 18.800 euro? Of anders een Porsche 968 Cabrio uit 1992 voor 12.000 euro? Als je dit leest, kunnen de prijzen inmiddels gestegen zijn, maar dat neemt niet weg dat er een aantal mooie koopjes tussen staan.

Ik heb twee euro en een voetbalplaatje, wat koop ik daarvoor?

Dan kun je het best naar de speelgoedwinkel gaan voor een schaalmodel. Maar zelfs mensen die op een houtje bijten, kunnen meebieden. Zo bied je al mee op een Porsche 944 uit 1988 vanaf 4.450 euro.

Als je een Porsche uit deze collectie wil bemachtigen, zul je er wel snel bij moeten zijn. De veiling sluit namelijk voor alle auto’s om acht uur vanavond. Deze veiling is dus niet voor de mensen die moeite hebben met het maken van keuzes.

Bekijk hier de volledige veiling.

Foto’s: Vavato

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear