Wie met verjaardagen al moeite heeft om de cadeaus netjes in te pakken, kan maar beter niet beginnen aan een volledige auto. De eigenaar van deze Porsche Cayenne overschatte duidelijk zijn eigen vaardigheden – of hij had te veel vertrouwen in een vriend die zei dat hij het ‘een stuk goedkoper kon doen’ dan de wrapboer om de hoek.

Als we iets positiefs mogen zeggen over deze metamorfose, dan is het dat de wrapper duidelijk niet zomaar opgeeft. Of is dat pure koppigheid? Wij hadden na de spatborden al de boel van de auto getrokken en de pijp aan Maarten gegeven. Of YouTube aangeslingerd om te kijken hoe het dan wel moet. Maar deze wrapper mooi niet: hij ging stug door tot het klaar was.

Porsche Cayenne met wrap

Als we ons niet vergissen, lijkt het erop dat het dashboard ook voor een deel is meegenomen. Spiek maar even door de voorruit. Ene Wes spotte de Cayenne ergens in Amerika en plaatste de foto’s heel terecht op Reddit in de community Shitty Car Mods. Of ging de eigenaar voor de kersenbonbon-look en snappen wij het gewoon niet?

Advertentie

Reacties

 • Chatgraver heeft op 10 augustus 2023 geschreven:

  Wat een drama!

  • Ronnie heeft op 11 augustus 2023 geschreven:

   Ook een Porsche rijder kan zijn zuurverdiende euro/dollar maar 1 keer uitgeven. Wel mooi een centen uitgespaard op deze manier

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie