Volgens Esquire is donderdag de beste dag om je relatie te beëindigen. Heb je nog twijfels? Denk je rooskleurig terug aan die mooie tijd? Wij geven je het laatste zetje. Dit zijn 5 redenen om je relatie nu te beëindigen. Je past immers niet met z’n tweeën in deze auto’s.

‘Hey schatje, word je gevolgd? Want ik zie andere mensen achter je rug om.’

05. Caparo T1

Technisch een tweezitter, maar wie hou je voor de gek? Je bijrijder zit vrijwel midden in je comfort zone. En je hebt wel wat bewegingsruimte nodig, want rijden in de Caparo T1 komt dichterbij een F1-ervaring dan wat dan ook. Een rijdende doodskist, als je niet weet wat je doet.

04. Toyota i-real

Je hoeft je relatie niet eens zelf af te kappen als je hierin gaat rijden. Niemand wil met je gezien worden. Daarom ook prima als anti-conceptiemiddel.

03. Straat-legale Formula Ford

Ford besloot voor de gein maar een wat lampjes en een kenteken op een Formula Ford te plakken. Het resultaat is een volbloed eenzits circuitridder met slechts de minimale benodigdheden om de openbare weg op te mogen. Er is niet eens een voorruit, dus in plaats van een romantisch etentje voor twee kun je lekker vliegen gaan happen.

02. BAC Mono

De BAC Mono bewijst dat lichtgewicht speeltjes niet lelijk of ouderwets hoeven te zijn. Wat een prachtig apparaat. Doe ons er maar eentje van naakt koolstofvezel. Knalt nog sneller van 0 naar 100 dan je ‘is het hier zo warm of zit ik in een verstikkende relatie?’ kunt zeggen.

01. Lamborghini Egoista

Een van de wildste creaties van Lamborghini ooit. Ben je in de markt voor dit extreem bijzondere speeltje? Dan heb je pech: de Egoista is zó op zichzelf gericht dat niemand van ‘m mag genieten. Toch maar een bosje rozen kopen en het weer goedmaken met je liefje.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)