Heb je de allereerste twee pagina’s van TopGear nummer 62 gezien? En ben je TopGear-abonnee? Dan zit je komende zaterdagnacht waarschijnlijk in de startblokken voor je pc.

Zo niet, laten we je dan even een opfrisser geven: wanneer je in de nacht van zaterdag 31 juli op zondag 1 augustus om 03:00 uur op www.topgear.nl kijkt, zul je daar een berichtje zien verschijnen met instructies. Volg je deze zo snel mogelijk op, dan zou je zomaar één van de 100 gelukkigen kunnen zijn die deel mogen nemen aan een volledig verzorgde TopGear Racedag!

Dit knallende evenement organiseren we in samenwerking met Dunlop Tires en Bleekemolens Race Planet. De datum is 14 oktober 2010, de auto’s zijn onder andere een Aston Martin V8 Vantage, een Lamborghini Gallardo, een Porsche 911 racer, een BMW 130i Cup-versie en een Formule-auto. Ook leer je slalommen en dragracen, zul je meerijden met een (letterlijk) dwarsliggende instructeur, met 4×4’s door de duinen crossen en losgaan met quads en karts.

Klinkt goed? Dat dachten wij ook. Zorg dus dat je erbij bent, komende zaterdagnacht om 03:00 uur op www.topgear.nl, en wie weet heb je mazzel. Nogmaals: deze actie geldt alleen voor TopGear Magazine-abonnees! Mits je een rijbewijs B hebt, natuurlijk. Dat is wel zo handig (sterker: verplicht) als je in dit soort exotisch spul wilt rijden.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie