Het handboek ‘Een poging tot humor’ leert dat iemand bij het onderwerp richtingaanwijzers het best de lachers op zijn hand krijgt door BMW-rijders aan te halen. Dit hebben we middels het bovenstaande zinnetje afgevinkt, dus we kunnen door naar de orde van de dag. Want de AliExpress-reclames op Facebook (vaak met de bijzonderste aanbiedingen) attendeerden ons op het volgende: stengels voor richtingaanwijzers voor simracen.

Valt precies in de categorie: eigenlijk heb je er niets aan, maar best geinig om te hebben. De doelgroep van het product is trouwens eerder de speler van Euro Truck Simulator dan iemand die graag Assetto Corsa speelt, maar beiden kunnen de accessoire gebruiken. Bij racen moet je immers ook je richtingaanwijzer gebruiken om snellere rijders te passeren, dat is wel zo netjes.

Op AliExpress vind je verschillende richtingaanwijzers voor simracen voor prijzen tussen de 80 en de 120 euro. Over de kwaliteit durven we weinig te zeggen, dus lees vooral goed de reviews. Vaak zijn ze voor de Logitech G27 en G29 of voor de Thrustmaster T300 en T500. Consolegamers (PlayStation en Xbox) hebben waarschijnlijk pech, aangezien dit soort accessoires veelal alleen ondersteund wordt op de pc – al gebruiken ze bij sommige productafbeeldingen dan wel weer PlayStation-stuurtjes.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)