Ruim tien jaar geleden bewezen drie mannen op middelbare leeftijd al dat voetballen met auto’s een topidee is. Met Toyota Aygo’s was het al vermakelijk genoeg, en met raketauto’s wordt het nog een stapje spectaculairder. En dat is precies wat de game Rocket League doet. Vijf jaar geleden verscheen de multiplayer-game op diverse consoles. Het spel kost nu ongeveer 20 euro, maar binnenkort is het helemaal gratis.

Eerst even voor de mensen die ooit geld neertelden voor Rocket League: die krijgen een gratis upgrade naar Legacy-status en veel verzamelde items worden opgewaardeerd. Ook tof: met de free-to-play-versie van Rocket League kun je tegen elkaar op verschillende platformen spelen. Zo kun jij je maatje op de Xbox eindelijk afdrogen terwijl jij thuis op je PlayStation zit. En zeker nu het gratis is, is het spel een must-have.

De exacte datum wanneer het spel gratis te downloaden is, volgt binnenkort. Volgens de aankondiging zal het deze zomer zijn, en aangezien het al deze zomer is, kan het nooit heel lang meer duren. Krijg je je vrienden niet zover om de game te downloaden, wees dan niet bang dat je geen speelmaatjes zult vinden. In de afgelopen jaren speelden 75 miljoen spelers het spel op de PS4, Xbox One, PC en Switch. Genoeg tegenstanders, dus.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)