Het is verlate voorjaarsopruiming bij huize Olsson. Eerst ging zijn huis op Funda en nu moet George de deur uit. Klein detail: de Roller staat slechts een week in zijn garage in Monaco.

Eh, George?

Ja, zo heet de Rolls-Royce Wraith van Jon Olsson. Een schattig koosnaampje voor een venijnig beest met 810 pk. En een bak herrie. De dakkoffer die we van de meeste auto’s gewend zijn, is in dit geval een dakrek geworden die vast zit met magneten. Op het rek ligt een surfbord van koolstofvezel. Omdat Olsson uit Zweden komt, heeft hij ook genoeg lampen op de Wraith gezet. Zodat je elanden in het donker kunt zien. In Monaco.

Waarom verkoopt Jon Olsson zijn Wraith?

De professionele Red Bull-slurper heeft een korte aandachtsspanne. Kan te maken hebben met de hoeveelheid energiedrank. Alles wat hij het ene moment te gek vindt, vliegt de deur uit zodra hij iets leukers ziet. Goh, dat zijn vriendin zich nog geen zorgen maakt… Geintje, rustig maar. Olsson liet zijn oog vallen op een Mercedes G 500 4×4 in het kwadraat. In zijn hoofd vormen zich brute plannen met de Mercedes. Oh, en zijn vriendin is ook gek op G-klasses.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)