Gemotiveerd door de eerste zonnestralen de afgelopen dagen je auto goed vertroeteld? Vond je het leuk? Goed nieuws in dat geval, want de pret mag opnieuw beginnen. Vandaag en morgen valt er Saharazand uit de lucht. Dit laat een stoffig laagje achter op de lak van je auto.

Volgens Weer.nl zal het grootste deel van het Saharazand vannacht met de regen vallen. Zodra de Saharawolken gepasseerd zijn, staat een mooi weekend te wachten met temperaturen van 15 tot 20 graden. Perfect weer voor een mooi ritje.

Moet ik wachten met m’n auto wassen?

Als je vandaag je auto tot in de puntjes wast en hem gelijk een laagje wax geeft, kan dat het afspoelen op vrijdag makkelijker maken. Misschien is het simpeler om gewoon even te wachten tot het weekend, dan kun je met de rest van de brave burgers op zondag naar de wasstraat.

Tussendoor je auto wassen kan trouwens wel lonen als je vervelende buurtkinderen hebt die graag bepaalde dingen op motorkappen tekenen. Als je ze geen canvas gunt, kunnen ze niet in je lak krassen. Mocht je de buurtkinderen wel een artistiek verzetje gunnen, dan kun je daarna altijd zelf je auto polijsten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)