Het uit de hand gelopen stageproject van Emile Pop en Justin de Boer leek een stille dood te zijn gestorven. De Savage Rivale Roadyacht GTS met inklapbaar glazen dak, suicide doors, vier zitplaatsen en een champagnekoeler wist helaas geen klanten te trekken. Maar de Nederlandse ondernemers geven niet op.

Savage Rivale Roadyacht GTS EV to the rescue

Samen met de Japanse EV-fabrikant GLM gaat Savage Rivale verder met de Roadyacht GTS EV. De 670 pk sterke V8 wordt uit de auto gepulkt en er komt elektropower voor terug. In oktober hebben Savage Rivale en GLM een stand op de autoshow van Parijs, waar ze het eerste glimpje van de nieuwe Roadyacht GTS EV laten zien.

Even om je geheugen op te frissen: de Savage Rivale Roadyacht GTS is de droom van Emile Pop. De naam Savage staat voor wild en de namen Rivale en Roadyacht staan respectievelijk voor rivaliteit en invloeden uit de jachtwereld. De toevoeging GTS verwijst naar het feit dat het een granturismo is. De straatlegale Roadyacht zou het lieve sommetje kosten van 411.750 euro, exclusief belastingen.

De afgelopen paar jaar hoorden we zo nu en dan wat van het ambitieuze project. Uiteindelijk doofde het vlammetje; maar, zoals nu blijkt, niet helemaal.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)