We deden het al eerder, en ook dit jaar is het weer zo ver: speciaal voor onze abonnees organiseren we op 25 augustus 2011 de TopGear Trackday powered by Dunlop!

Doe je mee, dan kun je racen in een Aston Martin Vantage of Lamborghini Gallardo, maar ook in een Porsche 911 circuitauto, een BMW 130i Cup-versie en een Formule-wagen. Daarnaast mag je meerijden met een instructeur die even wat rondjes dwars gaat, ga je met 4×4’s de duinen in, met quads en karts aan de slag en leer je slalommen en dragracen. Wedden dat je ‘s avonds nog met trillende handen in bed ligt?

Wat je voor al dit moois moet doen? Nog niks. Althans, je moet ons magazine en deze website in de gaten houden voor instructie. Vorig jaar moest je je op een bepaalde dag om 3.00 uur ‘s nachts op onze site melden, deze keer verzinnen we vast iets anders tenenkrommends. Het kan alvast geen kwaad om lid te worden van onze Facebook-pagina en ons op Twitter te volgen. En, als toch bezig bent, doe dat ook even bij Dunlop. Verder verklappen we niets…

Reacties