Seetroën. Het ziet eruit als (en de naam klinkt als) iets dat je in je porseleinen troon hangt tegen nare luchtjes. Deze uitvinding houdt de kleine denkruimte inderdaad schoon, door te voorkomen dat jij erboven gaat hangen met je hoofd. De Seetroën is een middel tegen wagenziekte van Citroën.

Ja, je moet er wel iets voor overhebben, maar de zeer vlotte planga (is dat woord nog hip?) zou de redding kunnen zijn voor de meer dan dertig miljoen mensen die last hebben van bewegingsziekte. Al adviseren we, behalve in het weekend van 2 maart als je toch naar Eindhoven gaat, de bril misschien niet in het openbaar vervoer te dragen.

Hoe helpt het middel tegen wagenziekte?

In elk van de vier ringen zit vloeistof. En vloeistof heeft de eigenschap waterpas te blijven. Zo heb je altijd de horizon in de smiezen, en dat helpt tegen wagenziekte. Door de Seetroën tien tot twaalf minuten te dragen, synchroniseert je brein de beweging je evenwichtsorgaan in je oren en word je minder misselijk.

Wat kost de Seetroën?

De Seetroën kost 99 euro. Een hoop geld voor een bril zonder glazen, maar een heel stuk minder dan een nieuw interieur. Dat gezegd hebbende, volgens ons kun je vrij gemakkelijk zelf zoiets maken met een stel komisch grote rietjes. Op naar het TopGear Technology Centre!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear