Iedereen heeft weleens van Segway gehoord. Of je nou iemand bent die ze gebruikt om van A naar B te komen (mensen doen het, geloof ons), offroad-avonturen te beleven, of op één van die veel te dure (en vooral beschamende) Segway-tours te gaan: het coole speeltje is inmiddels een begrip geworden in de wereld van onnodige gadgets met praktische inzet.

Plezier voor de hele familie

Het verschil is dat je deze Segway Gokart van Segway-Ninebot wel wilt hebben. Hij is gemaakt van een afneembare Segway miniPRO 320 gecombineerd met een Gokart-kit. Het frame van deze kit kan ingesteld worden om ruimte te maken voor bestuurders van 135 cm t/m 191 cm en met een maximaal gewicht van 100 kg. Plezier voor de hele familie, dus.

En alsof dat nog niet leuk genoeg is, heeft de Segway Gokart een mechanische handrem. Dat betekent dat driften niet alleen mogelijk is, maar eigenlijk gewoon wordt aangemoedigd. Het ding kan ook in z’n achteruit, door twee keer achter elkaar op het rempedaal te trappen.

Specificaties

Verder heeft ie twee motoren met maximaal 800 watt aan kracht, waarmee de Segway Gokart zo’n 24 km/u gaat. Deze maximumsnelheid kan omlaag geschroefd worden als er kinderen plaatsnemen achter het stuur.

In Sport-modus is zijn actieradius iets minder dan 13 kilometer, hoewel de Segway Gokart in de Novice-modus – met een maximumsnelheid van 8 km/u – zo’n 19 kilometer door kan gaan. Ken je het verhaal van de haas en de schildpad? Wij ook niet. Ga voor Sport!

Daarnaast is de Segway Gokart verbonden met een app die zijn snelheid en batterijlading weergeeft. Ook kun je er de lichten mee veranderen en de firmware updaten. En het ding is ook nog eens makkelijk te vervoeren, want de Segway Gokart is inklapbaar.

Wees er snel bij!

Hebben? Hoewel het ernaar uitziet dat hij klaar is om in productie te gaan, heeft Segway ‘m momenteel op de crowd-funding website Indiegogo staan. Je kunt de Segway Gokart nu nog krijgen voor een earlybird-prijsje van 1.149 dollar, of maar 669 dollar als je de mini-Segway al hebt.

Segway Gokart

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie