De driving gloves van Roadr zijn ontworpen voor en door petrolheads die een unieke rijbeleving willen. Het ontwerp is geïnspireerd op klassieke (race)auto’s. Zo is het logo van Roadr op de knopen een eerbetoon aan de legendarische Fuchs-velgen die Porsche introduceerde op de 911 S in 1967, en het detail van de gekleurde vlag is een terugblik naar de typische racing stripes, onder andere terug te vinden op de klassieke Brumos Porsche-raceauto’s. Daarnaast symboliseert het de Nederlandse vlag, de plek waar deze handschoenen zijn ontworpen.

Deze Vintage Racers zijn handgemaakt, van een zeer hoge kwaliteit, fluweelzacht, sterk en van prachtig dun schapenleer in samenwerking met Chesterfield. De handschoenen zitten standaard in een meegeleverde hoes van sterk en soepel koeienleer. Deze past uiteraard precies in de meeste handschoenenkastjes. Meer informatie en een maattabel vind je op Roadr.

Wat moet je doen om een paar van die gave Roadrs te winnen?

Simpel. Je moet abonnee zijn van TopGear Magazine. In dat geval stuur je een mailtje met je adresgegevens en maat (9 of 10) naar abokado@topgear.nl (doe dit vóór 1 augustus) en je dingt automatisch mee naar een schitterend paar handschoenen. Mocht je tot de winnaars behoren, dan krijg je vanzelf bericht. Abonnees die de afgelopen twee jaar al een mooie prijs hebben gewonnen, zijn helaas uitgesloten van deelname.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)