In seizoen 19 van TopGear maakte we kennis met de bijna-niet-uit-te-spreken Pagani Huayra, een indrukwekkende kennismaking. De auto waarvan niet alleen je tong in de war raakt, maar ook je perceptie van snelheid. Hij brak het record op ons TopGear Test Track. Het Italiaanse monster reed een tijd van 1:13.8 en liet daarmee de Ariel Atom V8 achter zich.

Gisteravond was de blikvanger van de avond de McLaren 675LT en iedereen was natuurlijk heel erg benieuwd naar wat The Stig met dit geweldige apparaat kon doen. Zo op een kwart van de aflevering werd dan eindelijk het rondje gereden. Zou het record wat al sinds seizoen 19 stond, eindelijk verbroken worden in seizoen 23? Na een groene flits over het beeldscherm was de tijd binnen: 1:13.7. Dat betekent dat de Britten nu bovenaan staan met een minimaal verschil. We zijn benieuwd naar de volgende uitdager.

McLaren P1

Natuurlijk is het een prachtige prestatie, maar zoals Chris Evans als meteen zei: ‘breng de P1!’. Het zou prachtig zijn om dat monster van meer dan een miljoen euro daar rond te zien scheuren. Als het goed is, rijdt er eentje rond in Nederland, misschien dat diegene zijn auto wel even wil uitlenen? Deze schijnt overigens wel op een buitenlands kenteken te staan, dus wie komt er mee helpen zoeken?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear