Sportuitlaat voor een paar euro

We hebben nooit gezegd dat het goed klinkt

Sportuitlaat voor een paar euro
Foto('s): Screenshot YouTube

We vragen ons soms wel eens af: als je een bedrijf als Ryft of Balboni los zou laten op iets sufs als een Nissan Micra, wat voor geluid zou er dan uit komen? Het probleem is dat je dan waarschijnlijk tienduizenden euro’s verder bent. Wil je een opvallend geluid voor jouw autootje, volg dan deze tip. Voor een paar euro, of waarschijnlijk voor nog géén euro, heb je al een sportuitlaatgeluid.

Deze gasten nemen een stukje van een rubberen slang en doen hem om het rietje dat Nissan de uitlaat noemt van deze Micra. Een binnenband van een fiets of gewoon een ballonnetje moet volstaan. Door het stukje rubber af te knippen, verander je het karakter van het geluid. We hebben de video alvast een stukje doorgespoeld naar het resultaat. Hé, we hebben nooit gezegd dat het goed zou klinken.

Sportuitlaat voor een paar euro

Reacties
 1. Eric zegt op 26 juli 2021 om 16:03:

  Leuk filmpje. Ha ha

 2. DenS6R zegt op 26 juli 2021 om 12:14:

  @Bert en Goofy, wat doen je eigenlijk hier? Ga lekker op het ouwe zeikerts forum klagen. Of het je smaak is of niet, dit is de auto als hobby. Ieder kan/mag/maakt zijn voertuig naar zijn/haar eigen smaak. Maar tsjees, wat zijn jullie zuur zeg!

 3. Goofy34 zegt op 26 juli 2021 om 09:34:

  Van mij mogen ze die lawaaiterroristen met hun oren bij hun eigen uitlaat slepen en dan zal ik gasgeven.

 4. Bert zegt op 26 juli 2021 om 09:02:

  Iedereen die met zijn/haar uitlaat meer lawaai maakt dan de standaard fabrieksdecibels krijgt binnenkort een fikse bekeuring en een WOK-melding op kenteken.

  • Joseppe zegt op 26 juli 2021 om 18:00:

   Zolang er een E keur op zit niks aan de hand. Jarenlang met een Sebring rondgereden.

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken