Op 4 augustus aanstaande wordt voor de achtste keer de MaartenMemorial verreden, een optocht van exclusieve auto’s en rasechte supercars die (ex-)kankerpatiënten een onvergetelijke dag op de weg en het circuit van Zandvoort bezorgen. Het evenement is vernoemd naar Maarten van Sten, Lotus-fanaat bij uitstek, die in 2003 stierf aan de gevolgen van huidkanker. ‘Als ik in mijn Lotus rij, voel ik me niet ziek’, zei hij altijd. De MaartenMemorial helpt al acht jaar om anderen ditzelfde gevoel te geven.

Ons is gevraagd om in de rij glimmende bolides aan te sluiten met onze matgrijze Jaguar XK, en dat doen we natuurlijk graag. Maar alleen meerijden is niet genoeg: er wordt tevens geld ingezameld voor het vorig jaar geopende Maarten van Sten-laboratorium voor kankeronderzoek in de Daniel den Hoed-kliniek te Rotterdam. Zodat er in de toekomst minder mensen een dergelijke opkikker nodig zullen hebben.

Nu is het natuurlijk de bedoeling dat wij zo veel mogelijk centjes werven voor dit prachtige doel. Wil je een donatie doen, klik dan hier om namens onze redactie-Jag het laboratorium te steunen. Alvast bedankt, en we zien je op 4 augustus wel langs de route staan!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie