Als we beginnen over bekende roadtrips, waar denk je dan aan? Gumball 3000? Of springt jouw gedachtegang als rasechte chauvinist direct naar de StreetGasm 2000? Dit jaar vond de zevende editie plaats van de exclusieve roadtrip. Vandaar ook het koosnaampje SG2K – Lucky Number Seven. Sinds ze aftrapten met hun eerste trip, is Streetgasm 2000 uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Meer dan honderd auto’s deden dit jaar mee.

SG2K – Lucky Number Seven

In juni van dit jaar werd er opnieuw dwars door Europa gereden. Het beginpunt was dit keer het Sloveense Portoroz. In zeven dagen (zeven!) reden de deelnemers van StreetGasm 2000 via Kroatië, Montenegro en Servië naar Boekarest. Onderweg werden er pitstops gemaakt bij de luxere hotels en werd er dik feestgevierd.

Je zou willen dat je erbij was geweest. Gelukkig kan dat nog, soort van. Ook de meest recente editie is namelijk weer vastgelegd op film. En voor de tweede keer wordt de officiële aftermovie van StreetGasm 2000 in de bioscoop gedraaid. In Pathé Utrecht Leidsche Rijn, om precies te zijn.

StreetGasm 2000 Aftermovie première

Niet alleen kun je op 28 oktober de bijna een uur durende première van de StreetGasm 2000 aftermovie bijwonen, ook brengt StreetGasm ruim 100 sportwagens naar de bios. Je zal bijna denken dat je zelf bij de roadtrip bent geweest. De opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar een goed doel, dus je doet niet alleen jezelf er een plezier mee.

Een kaartje voor de StreetGasm 2000 Aftermovie kost slechts vijf euro, bestellen doe je hier. Locatie: Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Datum: 28 oktober 2018. Aanvang: 13.00.

StreetGasm 2000 aftermovie teaser

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)