Met de eeuwige boxermotor en vierwielaandrijving neemt Subaru een geheel eigen plaats in binnen de autowereld. Om dat nog maar eens duidelijk te maken, haalde de Engelse importeur een aardige stunt uit met de oplegger die de nieuwe Impreza richting de dealers moet brengen.

We hebben eerlijk gezegd geen idee of dit een door Hans Klok verzorgd staaltje van gezichtsbedrog is, of dat er echt drie Impreza’s ondersteboven aan de oplegger zijn geschroefd. Het is in ieder geval een originele manier om de stevige wegligging van de Impreza onder de aandacht te brengen.

Want laten we wel wezen, een Impreza op zijn kop krijgen was tot voor kort alleen voorbehouden aan fanatieke rallycoureurs en agrariërs die iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Maar misschien heeft Subaru deze actie ook wel gedacht om de aandacht af te leiden van het feit dat de nieuwe Impreza niet moeders mooiste is.

Als dit in Nederland ook gewoonte gaat worden, dan geven we je bij deze de tip om goed je wielophanging te controleren als je auto wordt afgeleverd. Je weet nooit wat dat hangen met je vering doet.

Reacties

Meer van TopGear