(advertorial)

Na een jaar waarin de evenementen met supercars tot nu toe niet door konden gaan, is het komend weekend eindelijk weer tijd om de heerlijkste auto’s in het echt te bewonderen. Vredestein Supercar Sunday komt dit jaar terug en het belooft een geweldig evenement te worden. Deze editie zal aankomende zondag 20 september plaatsvinden op het circuit in Zandvoort.

Ferrari, Lambo, McLaren en nog veel merken zijn aanwezig deze zondag tijdens Supercar Sunday. Alles is er, als het maar veel pk’s heeft en er bijzonder cool uitziet. Verlekker je alvast hier aan het volledige wagenpark. Ook bekende namen als Joel Beukers, Dutch Performante en Sem Meijer zullen hun supercars meenemen. Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Je raakt niet uitgekeken tijdens dit coole evenement.

En wil je de auto’s niet alleen maar vanbuiten bewonderen? Dan is dit je kans! Tijdens Supercar Sunday krijg jij – als echte autoliefhebber – de unieke kans om zelf plaats te nemen achter het stuur van een supercar en het gaspedaal in te trappen. Ben je nog te jong? Geen probleem, meerijden kan natuurlijk ook.

Haal hier je tickets

Wil jij tickets in handen krijgen voor Supercar Sunday? Dat snappen we maar al te goed. Je koopt ze al voor 25 euro voor volwassenen en slechts 12,50 voor kinderen. Klik hier om je tickets te bemachtigen. Doen!