Geef maar toe: als je deze niet voor je kinderen/broertjes/neefjes zou willen hebben, dan wel voor jezelf. Want racebanen zijn cool, en zeker als het deze Carrera GO met Formule 1-auto's betreft.

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt, krijg je deze racebaan van ons helemaal gratis thuisgestuurd! Een paar specs: hij is uitgerust met een rondeteller en turbo booster-handregelaars, is 3,6 meter lang en geschikt voor kinderen (en grote mensen) vanaf 6 jaar. De auto's zijn twee vette F1-bolides in de schaal 1 op 43. De winkelwaarde van dit totale pakket – 12 nummers TopGear plus de Carrera GO – is 104,95 euro. Toch kost deze abonnementsaanbieding slechts 59,95* euro – en dan krijg je er ook nog eens gratis de digitale versie van TopGear bij, die je op je smartphone of tablet kunt lezen als je je magazine even niet bij je hebt.

Profiteer dus nu en sluit hier een abonnement af – voor jezelf, of voor een ander, waarbij je zelf die coole racebaan krijgt opgestuurd. De aanbieding is geldig zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties