Handige lifehack van Suzuki, dus even goed opletten. Als je je partner plechtig hebt beloofd om een romantisch diner te bereiden met aandacht en liefde, bestel het dan gewoon op Thuisbezorgd. Vervolgens kun je claimen dat het van jou is, en dat het louter een samenwerking was met Cafetaria Het Pleintje. Want je kijkt hier naar het ‘tweede model in samenwerking met Toyota Motor Corporation’, aldus Suzuki. We zijn heel, heel benieuwd wat het aandeel was van Suzuki in deze samenwerking, op de logootjes na.

Niets mis met de Suzuki Swace trouwens (mja, op de naam na, misschien dan). Het is een Toyota Corolla, en die bewees zichzelf al als een prima auto. Suzuki levert alleen de 1,8-liter hybrideversie met een systeemvermogen van 122 pk. Deze hybride laadt zichzelf op tijdens het remmen, en hoeft niet opgeladen te worden door de bestuurder. Achterin kun je 596 tot 1.606 liter bagage kwijt. Het is trouwens altijd een (CVT-)automaat. Het eerste kwartaal van 2021 staat de Suzuki Swace bij de Suzuki-dealer. De prijzen volgen nog, maar de goedkoopste Toyota Corolla met de 1.8 Hybrid kost je 29.000 euro. Zoek het in die richting.

De eerste auto in deze ‘samenwerking’ is trouwens de Across. Deze Toyota RAV4 met Suzuki-logo’s moet 65.000 euro kosten, waarmee het een van de duurste Suzuki’s ooit is. Laten we hopen dat deze Swace wat gunstiger geprijsd is, want dan zien we misschien wat meer Suzuki’s op de weg.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie