Volgens diverse onderzoeken ontvang je per dag meer dan 3.000 prikkels. Een paar TopGear-berichtjes heb je dus zo gemist. Dus hier een kleine samenvatting. Het was een fijne dag voor mensen die praktisch ingesteld zijn. Dus hier de berichten (praktisch op een rijtje).

De eerste Honda NSX was de eerste praktische supercar

Supercars waren altijd al goed in super zijn, maar niet zo goed in het zijn van auto’s. Ze startten niet, de ramen besloegen, ze sloegen af voor stoplichten – dat soort dingen. Toen kwam Honda met de eerste Honda NSX

Praktische denkers brengen hun RS 3 naar Litchfield

Neem omgerekend 2.300 euro meer naar Litchfield. Een beetje context: voor 2.101 euro verhoogt Audi de snelheidsbegrenzer van 250 naar 280 km/u. Litchfield verwijdert de begrenzer volledig én geeft je 25 procent meer vermogen. Een koopje, dus.

Ook praktisch: tanken tijdens het rijden. Of driften

De BMW M5 met vierwielaandrijving kan een aardig potje driften. BMW bewijst het even met een nieuw driftrecord van 8 uur lang. En tanken tijdens het rijden of driften gaat prima. Blijkbaar.

De eerste praktische Rocket Bunny-kit

Voor de Tokyo Auto Salon van dit jaar (12 tot 14 januari) presenteert Pandem de Ford F-150 Raptor Rocket Bunny. En dan klopt de Pandem-kit ineens. Pick-ups mogen namelijk best breed zijn.

En deze Brabus is ook best praktisch

Neem plaats in de Mercedes V-klasse van Brabus en je waant je dankzij de bijzondere hemel in een felverlichte kathedraal. De houten bankjes zijn mooie leren stoelen en het evangelie is een enorme televisie. Sla je handen ineen op de PlayStation-controller of om een koud drankje, want een PlayStation 4, Apple TV en een koelkast zijn aanwezig. De naam VIP Shuttle is niet misplaatst.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)