Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 10 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Lexus LS is de baas der bazenbakken

In alle stilte een dikke sigaar roken, maar niet in dezelfde afgezaagde S-klasse of inmiddels haast klassieke Audi A8 rijden? Dit is de bazenbak die je wilt: de Lexus LS.

Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II Nür te koop in Japan

Wat is de Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II Nür, behalve een van de auto’s met de langste typenaam ooit? Laten we het zo stellen: als de normale GT-R de Porsche 911 al klamme handjes gaf, was dit de versie die ze huilend met de uitlaatpijp tussen de benen terug naar papa Ferdinand liet rennen.

Jaguar F-type blijft de auto van je dromen

De Jaguar F-type bestaat al vier jaar, maar oogt nog geen dag ouder. De natural beauty heeft dan ook geen dikke laag make-up nodig om ieders dag goed te maken met haar aanwezigheid. Maar omdat het na vier jaar min of meer verplicht is, is hier de Jaguar F-type facelift.

Dragracer verliest beide deuren

Om die laatste milliseconden van je sprinttijden af te schaven, moet je ver gaan. De laatste grammetjes moeten verdwijnen. Dat je hierin kunt doorslaan, bewijst de bouwer achter deze Mazda RX-7. Of wat ervan over is.

ABC of Death is een duistere reclame van Volvo

Oei, dit zijn we niet gewend van Volvo: een zeer duistere commercial voor de XC90 vol mensen zonder hartslag en zwarte humor.

Moet deze Lego Fiat 500 naar de winkels komen?

Is dit het meest charismatische Lego-bouwsel tot nu toe? Geef toe: hij heeft je hartje al gestolen. Dit was het belangrijkste autonieuws van 10 januari 2017!
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie