Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 11 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Mercedes-AMG Project One is een mijlpaal

Je bent te laat geboren om de wereld te ontdekken en te vroeg geboren om een ruimtereis te maken. Maar realiseer je dit even: je staat aan de wieg van een auto waarover we nog decennialang zullen praten. De auto die op slaapkamermuren gaat hangen. Een auto die recordbedragen gaat ophalen bij veilingen. En een auto die de benchmark wordt voor de volgende generatie hypercars. De Mercedes-AMG Project One is de Ferrari F40 of Porsche 959 van deze tijd. Jij maakt deze mijlpaal mee.

Dit zijn de 10 snelste zescilinders ter wereld

Mercedes komt binnenkort met de epische Project One: een hypercar met een zes minuscule cilindertjes die alles op zijn pad verwoest. De idiote 1,6-liter V6 turbo maakt samen met twee elektromotoren minimaal 1.000 pk. Welke zescilinders – die nu nog koning zijn – komt Mercedes vernederen?

Lotus F1-auto: leuk voor in je woonkamer

Op zoek naar de ultieme decoratie voor je woonkamer? Of op zoek naar ruzie met je vriendin? Of ben je vrijgezel en wil je dat graag zou houden? Koop dan deze Lotus F1-auto voor in je woonkamer.

Nieuwe Monopoly-pion: jij bepaalt

Monopoly laat nu de inwoners van het internet stemmen op het volgende massavernietigingswapen voor relaties en vriendschappen. Dus stem op een auto!

Dit Audi R8-bouwpakket kun jij zelfs in elkaar sleutelen

Voor wie de Audi R8 V10 nét even buiten handbereik is, komt het merk nu met een Audi R8-bouwpakket. Zelfs met het technische inzicht van een baksteen, moet het jou lukken dit Audi R8-bouwpakket in elkaar te zetten Dit was het belangrijkste autonieuws van 11 januari 2017!
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie