Het is weekend. Dus neem even de tijd om je toast te bereiden zodat het dit keer niet verbrandt. Dit is het autonieuws van 11 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt. Gisteren zou de wereld voor de zoveelste keer bedolven worden onder de sneeuwbui der sneeuwbuien. Die bleef uiteraard – zoals altijd – uit. De twee vlokjes sneeuw veroorzaakte plaatselijk wel wat ongemak.

Alfa Romeo 147 kopt stuk ijs van vrachtwagen

Sneeuw in Nederland op vrijdag de dertiende: dat kan alleen maar mis gaan. Het feit dat jij nog twee functionerende oogballen in je hoofd hebt zitten om dit te lezen, mag een wonder heten. Voor Sanne en met name voor haar Alfa Romeo 147 liep het gisteren minder goed af.

Subaru-held redt politiemeneer uit de sneeuw

Terwijl hier in Nederland iedereen zijn testament updatet vanwege twee vlokjes sneeuw, hebben ze het in Idaho iets erger. Of leuker, net hoe je het bekijkt. Volgens het nieuwsbericht van Idaho Statesman was Ryan Gerzin de stad aan het verkennen in zijn Subaru WRX toen hij deze politieman tegenkwam. Subaru-adepten weten: Ryan was aan het sneeuwdriften in zijn rallykanon door de besneeuwde straten toen hij deze politieman tegenkwam.

Oh jee: nu ook ‘sjoemeldiesels’ bij Fiat Chrysler?

Na Volkswagen lijkt nu ook Fiat Chrysler Automobiles verwikkeld te raken in een emissieschandaal. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) heeft publiek gemaakt dat er sjoemeldiesels bij Fiat Chrysler in omloop zouden zijn. Maar niet van dezelfde soort als bij VW.

Audi RS4 en RS5 krijgen Panamera-motor

Winkeleigenaren opgelet. Binnenkort moet je niet enkel waakzaam zijn voor het geluid van een naderende Audi V8, maar ook voor dat van een V6. De volgende Audi RS5 Coupé, Audi RS5 Sportback en RS4 Avant verliezen hun atmosferische V8.

Opmerkelijk: man bun verraadt autovandaal

David Attenborough zou een fascinerende documentaire kunnen schrijven over het gedrag van de man bun-man. Bijvoorbeeld dit geval in Pittsburgh, Amerika. Dit persoonlijkheidsgedepriveerde specimen ging in de avond op pad om auto’s te vandaliseren. Afgewezen door een potentiële partner moest deze knotjesboef zijn driften elders botvieren.

TGTV: Chris Harris in de BMW M2

In de BMW M2 bedrijft hij de wetenschap en laat hij de nodige strepen achter op het asfalt. Verdient de BMW M2 de beruchte letter in zijn naam? Check het in de video. Dit was het belangrijkste autonieuws van 13 januari 2017

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)