Gefeliciteerd, je hebt de meest deprimerende dag van het jaar overleefd. Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 16 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Blauwe Maandag: 10 auto’s om je dag extra deprimerend te maken

Gisteren was het Blauwe Maandag; officieel de meest deprimerende dag van het jaar. Wij deden er nog een schepje bovenop. Graag gedaan.

Ongestraft hardrijden op de A2

En met ongestraft bedoelen we: tot je gepakt wordt. Zoals met elke misdaad, eigenlijk.

‘Toekomstige Audi’s gaan niet meer op elkaar lijken’

Nu denk jij waarschijnlijk: zo lastig is het niet om een Audi te ontwerpen. Gewoon hetzelfde design in een ander formaat. Flinke klap leds erop en klaar. Mark Lichte gaat dit stigma de wereld uit helpen.

Eindelijk: Bottas gaat officieel naar Mercedes

Alle puzzelstukjes waren eigenlijk al lang op hun plek gevallen en zelfs je oma was ervan op de hoogte dat Bottas naar Mercedes zou gaan. Nu komt Mercedes met het verlossende woord: Bottas gaat definitief naar Mercedes. Dit was het belangrijkste autonieuws van 16 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie