Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 17 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Verkeersboetes 2016: jullie zijn een stel criminelen

Kassa! In 2016 zijn er 9.437.717 verkeersboetes uitgedeeld. Dit zijn er 1,5 miljoen méér dan het jaar ervoor.

Ford GT Race Mode in actie

Laten we het even hebben over modi. De brute Ford GT heeft er vijf van en één in het bijzonder moet je echt even zien.

De vernieuwde BMW M4 straalt hard

De vernieuwde BMW M4 straalt nu via elektronische halfgeleidercomponenten fotonen naar je oogballen. Ofwel: de vernieuwde BMW M4 heeft nu full-led-koplampen en full-led-achterlichten.

Dit is de vernieuwde Ford Mustang

Het zieligste rubber ter wereld (omdat line-lock burnouts) is ongeveer gisteren pas op het Nederlandse asfalt neergedaald. Zo voelt het tenminste; de Mustang staat pas net in de showrooms. Toch komt Ford nu al met een facelift.

Stroomstoring: baal jij even van je benzineauto

Nog een voordeel van elektrisch rijden! Wie een elektrische auto heeft, mocht dankzij de Apocalyptische Stroomstoring des Doods lekker thuiswerken.

Opengewerkte motor werkt therapeutisch

Last van slapeloosheid? Stress? Deze video is het geneesmiddel tegen alles.

Ouwe baas rijdt lijpste Volkswagen bus ooit

Wat zijn jouw doelen als je met pensioen gaat? Mooie Volkswagen Golf 65 Plus? Of toch een ander Volkswagen busje? Misschien iets als deze T1 uit 1963. Deze oude baas rijdt een Volkswagen T1 met een Chevrolet-V8. Dit was het belangrijkste autonieuws van 17 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie