Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 18 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Jaguar F-type Shooting Brake laat je volschieten

De Hongaarse Photoshop-magiër X-Tomi maakte een Jaguar F-type Shooting Brake op basis van de nieuwe 400 Sport. De prachtige verschijning laat je volschieten van emotie.

De Opel Crossland X of Mokka Short

Wie zijn te dure bakkie pleur graag krijgt uit de handen van een meneer met een ongewassen baard en een tunnel-oorbel, of een mevrouw met een moeilijke bril zonder glazen op sterkte, zal blij worden van de Mokka Short. Wij noemen het gewoon een kleine koffie. Oh nee: de Opel Crossland X. Want de nieuwe crossover is kleiner dan de Mokka. Zou je niet zeggen, toch?

Straks de hele dag 130 rijden op de A2

Onze gebeden richting de snelweggoden zijn verhoord. De maximumsnelheid op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht gaat overdag omhoog naar 130 km/u. Dat laat de baas van de weg in Nederland, Melanie Schultz van Haegen, weten.

10 geniale ontwerpfeatures op saaie auto’s

Het is als een kerel met morbide obesitas en een spectaculaire kaaklijn; deze oersaaie auto’s hebben stuk voor stuk toch een geniale ontwerpfeature.

Ferrari 488 GTB door Misha Design met FXXK-ambities

De gelimiteerde Ferrari 488 GTB door Misha Design krijgt koolstofvezel. Veel koolstofvezel. De achterkant zit vol met spoilers, diffusers, gaten en naakt koolstofvezel, net als de FXXK.

Cizeta V16T

Cizeta had het eigenlijk wel moeten redden. Alle voorwaarden die vijftien jaar later bepalend zouden zijn voor het succes van Pagani, waren aanwezig voor het bedrijf. Dit was het belangrijkste autonieuws van 18 januari 2017

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)