Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 9 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

De vernieuwde Mercedes-AMG GT behoudt schoonheid

De bloedmooie Mercedes-AMG GT zegent ons, nederige mensjes, met een van de mooiste silhouetten uit de autowereld. Dit is dan ook een van de weinige keren dat we opgetogen worden van een zeer minimale facelift. Aan iets wat perfectie benadert, moet je niet willen tornen.

Kia Stinger is de snelste Kia ooit gebouwd

We hebben ooit Kia beticht dromen kapot te maken. Het merk zou de mooiste concepten presenteren en vervolgens met een rijdende teleurstelling aankomen. Maar we hadden het fout. Zo fout. Want dit is de geniale Kia Stinger. En nog belangrijker: hij wordt in productie genomen!

Aston Martin van Max Verstappen vrijwel direct verkocht

Jij dacht dat Max Verstappen snel was? Zijn Aston Martin is nog sneller weg. Iemand had een slordige 239.500 euro liggen en dropte het bij de Aston Martin-dealer.

De nieuwe Porsche 911 GTS zuigt…

De nieuwe Porsche 911 GTS zuigt vet hard… lucht naar binnen via een turbo. In maart komt het nieuwste Elfje de line-up versterken. De opgepepte Carrera vervangt zijn atmosferische boxer door een 3,0-liter turbomotor. Gelukkig nog altijd met zes cilinders.

De Audi Q8 Concept is dikker dan je schoonmoeder

In het land van de overmaatse SUV’s trekt Audi vandaag het doek (letterlijk) van de Audi Q8 Concept. Als Audi deze beul ongewijzigd in productie zou nemen, is het de breedste Audi van dit moment. De Audi Q8 Concept is 5,02 meter lang, 1,70 meter hoog en maar liefst 2,04 meter breed. De banden zijn niet minder dan 305 millimeter breed.

Heeft deze Nissan Micra een deuk?

Nog nooit zorgde een Nissan Micra voor zoveel ophef binnen de redactie van TopGear. Niet omdat het nou zo’n gigantisch spraakmakend model is, al ziet hij er wel honderd keer beter uit dan de oude versie. En ook niet omdat twijfelen of hij wit en goud is of zwart en blauw….

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)