Weinig auto’s hadden zoveel invloed op een bepaalde subcultuur als de auto’s van The Fast and The Furious. De import- en tuningcultuur explodeerde nadat de eerste film van de F&F-reeks uitkwam. Opeens wilde iedereen een Japanse auto met een bodykit, neon en een gigantische spoiler. Zie ze als Ground Zero – positief of negatief.

En waardeer je ze niet voor hun uiterlijk, waardeer ze dan voor de nostalgische waarde. En sowieso gebeurt het niet elke dag dat je de kans krijgt je filmhelden te ontmoeten. We beloven je: deze hoofdrolspelers zullen zich niet arrogant gedragen. Een handtekening kunnen we je niet beloven, helaas.

Op de International Amsterdam Motor Show zie je de Mitsubishi Eclipse en de Toyota Supra van Brian (al is de Supra technisch gezien van Dom), de Dodge Charger van Dom en de Honda S2000 van Suki. Oh, en kom gelijk even langs bij de TopGear-stand op de IAMS. Dan kun je een circuitdag in een Alfa Romeo Quadrifoglio op de Nürburgring winnen.

Kaartjes met korting koop je hier (en gebruik de speciale kortingscode TOPGEAR). En hou je meer van gratis tickets? Neem dan een halfjaarabonnement op TopGear Magazine en krijg twee tickets helemaal gratis. We zien je hopelijk in het paasweekend!

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 20 maart 2018 geschreven:

    VETTT!!! Ik kom ook!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)