Taxidienst en Uber-concurrent Lyft is een goede wingman. Ze snappen dat je dating-skills na de lockdown en zonder stapavonden een tikkeltje roestig zijn. Ze geven je daarom graag een kleine aanmoediging, in samenwerking met Tinder. Als je raak hebt geswipet, je match niet is afgeknapt op je belachelijke openingszin en hij of zij wil zowaar afspreken, dan kun je je date nu wat taxi-tegoed toesturen. Hiermee kan jouw date veilig van en naar het afspraakje komen op jouw kosten.

De betalende partij vult de bestemming in en kiest uit een enkele rit of een retourtje. De keuze is waarschijnlijk afhankelijk van hoe succesvol de uitnodigende partij denkt te zijn. Een belangrijk detail: de twee tortelduifjes kunnen elkaar adresgegevens niet zien. Netflix-serie You laat zien waarom dat een bijzonder slecht idee zou zijn. Daarnaast is het zo dat je date de credits voor de taxi niet kan gebruiken om ergens anders heen te gaan.

Maar nog niet in Nederland

In tegenstelling tot Uber is Lyft momenteel nog niet actief in Nederland, helaas. En ook Uber is hier nog een stuk meer gelimiteerd dan in andere landen. Een samenwerking tussen Lyft en Tinder zit er hier nog niet in. De datingapp Tinder is uiteraard wel beschikbaar in Nederland. Gewoon de actieradius zo instellen dat je date op de fiets kan komen.

Advertentie

Reacties

  • Aha heeft op 13 oktober 2021 geschreven:

    Dus deze 2 dataplatforms weten daarmee precies wie het met wie doet en ook nog waar ze wonen. Fijn voor je privacy.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie