Vanaf 18 november a.s. tot en met 3 februari 2008 is er een gratis tentoonstelling met als titel Platform21 = Joyriding.
 
Er is onder andere een kartonnen versie te zien van de eMotio, gemaakt door kunstenaar Hugo Vrijdag. Deze driewieler bestuur je door je lichaamsgewicht van de ene naar de andere kant van de wagen te verplaatsen. Een miniatuur van Jose Ramon Lopez Gonzalo toont zijn concept ‘The New Gypsies’, een auto-en-huis-combinatie met afneembaar voertuigje. De ‘Bugiman’ van Ehsan Moghaddampour is juist gemaakt om rond te scheuren op een lege vlakte, geheel voor de lol.
 
De expositie combineert geanimeerde beelden van conceptcars en schaalmodellen van voertuigen die een heel ander licht werpen op het fenomeen auto, met op afstand bestuurbare auto’s die op verzoek van Platform21 gepimped zijn door verschillende ontwerpers. Een alternatief wagenpark waar de kinderlijke opgetogenheid voor vorm en beweging en een need for speed de boventoon voert.
 
De tentoonstelling is wekelijks van woensdag tot en met zondag geopend, van 12.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie vind je op www.platform21.com.
 

Reacties