10. Porsche Badeend 911 RS 2.7

De legendarische Porsche 911 RS 2.7 herken je direct aan zijn ducktail. Een genie bij Porsche legde de connectie met een badeend en de rest is geschiedenis. Direct ook het goedkoopste product van Porsche met een ducktail.

09. Omkeerbare G-klasse beer

Dit schattige beertje kun je binnenstebuiten keren en dan is het ineens een G-klasse. Ofzo. Dat is in ieder geval wat wij begrijpen van de vage beschrijving.

08. Een tankje brandstof

Altijd fijn, toch?

07. Flitsmeister Pro

Vanzelfsprekend rij jij nooit te hard. Flitsmeister Pro (dus de betaalde versie) gebruik je gewoon om files te checken. Eveneens handig voor mensen met een flitskastenfobie.

06. Elektrische McLaren P1

Het gaat dus om een speelgoedauto met een adviesleeftijd tot 6 jaar. Er past één mini-mensje in de elektrische McLaren P1 en die zit, zoals bij de F1, in het midden.

05. Ultimate Giftbox For Men

Op zoek naar een mooi cadeau voor kerst? Zoek niet verder: TopGear biedt je de Ultimate Giftbox For Men, met maar liefst veertien items met een totale winkelwaarde van € 224,05. Onze speciale feestdagenprijs? Slechts € 39,95! Oké, en € 4,90 verzendkosten (€ 9,90 in België).

04. Roto VR Stoel

Knal er pedalen en een stuurtje voor en je hebt de ultieme VR-ervaring voor thuis. Potje DriveClub VR?

03. GoPro Karma

Maak de wildste driftvideo’s met de GoPro Karma. Een beetje aan de prijs, maar je moet wat overhebben voor die YouTube-moneys.

02. Hudify

Hudify is een compacte gadget waarmee je elke smartphone omtovert tot head-up display. Je hoeft enkel een app op te starten en je telefoon in het apparaatje te leggen.

01. Porsche 911 GT3 RS van Lego

De Porsche 911 GT3 RS is übercool. Lego is altijd cool geweest. De Porsche 911 GT3 RS van Lego is het ultieme kerstcadeau.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie