Ferrari bestaat 60 jaar – daar heb je vast al over gehoord en gelezen – en daarom deze maand een extra dikke special over Ferrari. Natuurlijk lees je ook over de nieuwe Fiat 500, de Mercedes SLR Roadster – we reden ook nog even met de Mercedes Ocean Drive, die S-klasse zonder dak, en we wilde je de Rolls-Royce Drophead Coupé ook niet onthouden, maar… verder meer dan 60 pagina’s Ferrari.

We spraken met alle belangrijke mannen van nu, we belichten de belangrijke mannen van toen en bovenal, we hebben even op Ferrari’s thuisbasis Maranello gecampeerd om alle belangrijke Ferrari’s op unieke wijze te fotograferen en om met de snelste Ferrari ooit – de FXX – de snelste ronde op Fiorano te rijden, Ferrari’s eigen testcircuit.

Verder vertellen Jeremy, Richard en James over hun eerste ervaringen in een Ferrari en vertellen we hoe jij ook heel makkelijk een keertje in een Ferrari kunt rijden. Lees het zelf, je kunt Top Gear Magazine deze maand niet missen. Check hier nog even een deel van de inhoud.

Reacties