Bij een jaarabonnement op Top Gear Magazine krijg je niet alleen 12 nummers in je bus – iedere maand eentje – maar ook de twee nieuwste Top Gear-dvd’s gratis en voor niks. Lekker toch? Surf even hierheen om dit te regelen of kies een van de andere topcadeaus die we voor je hebben geselecteerd…

De Uitdagingen

Menig man smult van de bizarre, spannende en fantastische uitdagingen uit Top Gear. De Top Gear-jongens – Jezza, Hamster en Captain Slow – kunnen remtesten, burn-out’s en 0-tot-100-sprints doen als geen ander. Maar wanneer ze een uitdaging aangaan, wordt het pas echt competitief. Wees getuige van Top Gears meest dramatische race tot nu toe. Jeremy zit in de Bugatti Veyron – de snelste, meest exclusieve supersportwagen ooit – terwijl Richard en James in een vliegende wasmachine zitten, met Captain Slow aan het roer! Een ander hoogtepunt: in een poging een Renault Espace om te bouwen tot een trendy cabrio, bewijst het team dat je eigen cabrio maken net zoiets is als je eigen haar knippen. Je kunt het doen, maar het is waarschijnlijk niet verstandig… Hilarisch, gevaarlijk en zo nu en dan ronduit vernederend. Een dvd vol spanning; kortom een mooi cadeau voor elke Top Gear-liefhebber.
 
Supercar Showdown
Voor Clarksons nieuwste dvd is hij de wereld rondgegaan. Van Spanje via Straatsburg naar Swindon, voor de zoektocht naar de sportwagen die alle andere verslaat. Zijn doel is dus simpel: vind de ultieme sportwagen. JC start een gevecht tussen een steigerend paard en een woedende stier wanneer topless versies van de Ferrari F430 en Lamborghini Gallardo het met elkaar uitvechten. De grote neef van de Gallardo, de Murciélago, bemoeit zich er ook nog mee. De Ferrari 599 GTB Fiorano zet zich schrap en Audi’s R8 neemt het op tegen de Porsche GT3 wanneer zijn speciale gast, Nürburgring-kenner Sabine Schmidt, het opneemt tegen The Stig. JC wordt een Formule 1-held dankzij de Radical SR3. En hij heeft een geweldige tijd in de Aston Martin Vantage V8 Roadster. En er is een nieuweling die zich meldt in de vorm van de waanzinnige Ascari V10. En de line-up zou niet compleet zijn zonder de 1.001 pk en 400 km/u van de Bugatti Veyron. Dus ook daar blaast hij mee rond. Ondertussen explodeert alles wanneer hij erachter komt dat er ook zoiets bestaat als ‘teveel’ turbokracht, een Renault Alpine A610 ‘haalt’ het einde van de weg en hij geeft antwoord op de grote vraag: wat is sterker, de elektrische G-Wiz of een tafel?

Reacties