Het enige nieuws dat nog enig tegenwicht kan bieden aan de stormvloed van EK Voetbalgekte: de nieuwe Top Gear Magazine met extra Top Gear dvd ligt nu in de winkel!

Het slechte nieuws is dat ‘hem even doorbladeren in de winkel’ er deze maand niet bij is. Het goede nieuws is dat dat komt doordat er een plasticje omheen zit dat voorkomt dat je dvd er uitvalt of gejat wordt. Extra dvd? Jawel, en niet zomaar een: een compilatie van de grootste uitdagingen die de mannen ooit zijn aangegaan. Zo kun je zien wat er gebeurt als je ’s werelds onooglijkste driewielertje, de Reliant Robin, vastbindt aan een raket en de lont afsteekt. Wat er gebeurt als je een Bugatti Veyron loslaat tegen een Eurofighter Typhoon – een straaljager dus. En kun je zien wat er gebeurt als je Jeremy Clarkson, een Renault Espace en een kettingzaag met elkaar laat kennismaken. Een onmisbare dvd, dus.

Trouwens, nu we het toch over de tv-mannen hebben: zondag zijn ze einelijk weer te bewonderen op hun vaste plek op de BBC 2-zondagavond. Nee, geen ouwe herhaalde meuk: nieuwe afleveringen! Het belooft weer een volkomen idioot seizoen te worden, precies zoals wij en jullie dat zo graag zien. In de nieuwe Top Gear lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Trouwens, nu we het toch over tipjes hebben: als je over de aanschaf van íets tips kunt gebruiken, is het wel over cabrio’s. En vooruit: wasmachines. Voor die tweede categorie verwijzen we je graag naar de Consumentenbond, voor tips over welke cabrio wél, en vooral welke niet kan, móet je de nieuwe Top Gear in huis halen.

Trouwens, nu we het toch over in huis halen hebben: dat zouden we graag doen met de niewste Ferrari, de onbedaarlijk begeerlijke California. Alles wat je altijd al over die auto wilde weten, maar waar je nog niet eens de tijd voor had gehad om het je af te vragen, staat in de nieuwe Top Gear.

Trouwens, nu we het toch over alles hebben: het lijkt erop dat Fiat met de 500 Abarth een antwoord op elke vraag heeft, zelfs de vragen die niemand gesteld heeft. Het is een allesverscheurend monstertje in een lieveheersbeestje-verpakking met schorpioenenlogo’s.

Trouwens, nu we het toch over allesverscheurend hebben: dat is zo’n beetje het enige dat je kunt doen in een KTM X-Bow of een Westfield race-auto – al het andere verscheuren, opvreten, doorkauwen en weer uitspugen. Of al het andere dat leuk vindt? Niets mee te maken, moeten ze zich maar niet op circuits vertonen.

Trouwens, nu we het toch over vertoningen hebben: auto’s als de nieuwe Lancia Delta, Skoda Superb, Seat Ibiza, Mercedes CLC, Audi TTS en S3, en Renault Koleos vertoonden zich onlangs voor het eerst in ons gezelschap. Leuk? Altijd! De vraag is alleen voor wie. Lees het in de nieuwe Top Gear! In je brievenbus, in de winkel of (in héél kort bestek…) hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie