Jaaaaaaah, de actie is voorbij: iedereen die voor 17.00 uur op 1 februari jl. z’n reactie heeft gepost, dingt mee naar het megavette best leuke Top Gear-pakket. Wij hebben in ieder geval wat te lezen, de winnaar maken we op 21 februari a.s. bekend. In ons blaadje én op de website!

Wil jij een übercool Top Gear-pakket winnen? Verzin wat ons Engelse vrienden zeggen…

 
Op deze foto uit de allernieuwste Top Gear Magazine zie je Clarkson, Hammond en May met z’n drieën ergens over praten. Het gaat over de Awards. Maar waar hebben ze het precies over en wat zeggen ze nou? Welnu, dat is aan jou om te verzinnen!
 
Jij mag zelf bepalen wat het drietal in deze foto zegt. Dus in het reactiekader onder dit bericht zet je neer wat Clarkson zegt en wat vervolgens het antwoord of de reactie daarop is van Hammond en May. Het mag natuurlijk ook in een andere volgorde en het maakt niet uit wat ze zeggen, als het maar een dialoog of een soort van (strip)verhaal is. Hier een voorbeeld zodat je weet hoe het moet:
 
May zegt: ‘Weten jullie trouwens al dat ik m’n haar was met Earl Grey-thee?’
Clarkson denkt: ‘Volgens mij was jij je haar met gintonic…’
Hammond denkt: ‘Ik stop snel m’n vinger in m’n oog en doe net alsof ik het niet gehoord heb’
 
Let op: ze mogen maar één zin per man zeggen, dus geen ellenlange verhalen.
 
Laat je hersens en je lachspieren even werken en verzin drie leuke teksten. De leukste, beste inzending krijgt een Top Gear-prijzenpakket toegestuurd (Top Gear-dvd’s, een boek van Jeremy, een muziek-cd van The Stig, een magnetische Coolwall en het Top Gear Jaarboek)! De winnaar bepalen we hier geheel ondemocratisch op de redactie – je kunt echter wel je mening geven in de reactievelden hieronder want we zijn beïnvloedbaar. Over de uitslag kan natuurlijk verder niet worden gecorrespondeerd.
 
Tot slot: beledigende, heel gore of ongelooflijk onsmakelijk inzendingen gaan natuurlijk onmiddellijk de prullenbak in – hou het vooral leuk. Ook niet onbelangrijk om te weten is dat de inzending sluit op 1 februari a.s. om 17.00 uur. De winnaar wordt in de volgende Top Gear Magazine (en daarna ook op de website) bekend gemaakt.

Succes!

Reacties