Onlangs vierden we feest omdat we voor het eerst een getal met drie cijfers op de rug van TopGear Magazine mochten zetten. Als plakkerige kroon op de feestvreugde stuurden we een kentekensticker mee.

De opdracht: plak deze ‘I am The Stig’-sticker achter op je auto (of die van iemand anders, als je lef hebt), maak een zo origineel mogelijke foto en win een waanzinnige prijs!

Afgezien van een paar inzendingen waarvan de makers het gedeelte ‘zo origineel mogelijk’ van de opdracht niet helemaal hadden begrepen – een telefoonfoto van hun leasebak op de parkeerplaats bij de Aldi, en verder niks, zeg maar – werden we overspoeld door leuke, grappige, vreemde en goed gevonden foto’s van de creatievelingen onder jullie. Waarvoor hulde!

Hierboven zie je de elf inzendingen waaraan we, na uitgebreid overleg, de meest begeerlijke prijzen hebben toegekend. De winnaars hebben – net als de ontvangers van de 89 overige prijzen – inmiddels allemaal bericht van ons ontvangen. Gelukkigen: veel plezier met jullie prijzen, en iedereen bedankt voor het meedoen!

Foto 1: een jaar Opel ADAM + € 1.000 benzinegeld

Gewonnen door: Alex van Mourik uit Steenbergen

Originaliteit, hilariteit, aandacht voor detail en heel misschien die dame in de kofferbak gaven de doorslag om dit tot de winnende foto van deze prijsvraag te benoemen. Alex, geniet van je ADAM!

Foto 2 & 3: 50 uur rijden in een Porsche 911

Gewonnen door: Rick Eerkes uit Terneuzen en Marcel Burger uit Anna Paulowna

Rick, of je op een sloperij werkt, heel goed kunt Photoshoppen of daadwerkelijk zo sterk bent; we zijn er nog niet uit. En Marcel, ontspoorde Reliants scoren altijd hoog bij ons. Veel Porsche-pret!

Foto 4: Edox Grand Ocean Chronograph Automatic

Gewonnen door: Rens Oelers uit Susteren

Hoe kun je je Cayman beter wassen dan met Stig-shampoo? Mooi werk, Rens!

Foto 5: Vredestein bandenset en horloge

Gewonnen door: Mathieu van der Have uit Hazerswoude-Dorp

The Stig die de sticker hoogstpersoonlijk aanbrengt: dat konden zelfs wij niet regelen.

Foto 6: Acer Aspire P3 Ultrabook

Gewonnen door: Geert Vijncke uit Scheldewindeke (B)

We doen je dit niet na, Geert. En wat een onwijs gave Lotus heb je daar.

Foto 7: Acer Iconia W3 Tablet

Gewonnen door: Thomas Koopman

Keihard optisch bedrog, daar houden we wel van. En wie wist dat die Stig-hangertjes nog bestonden?

Foto 8, 9, 10 & 11: Nokia Lumia 820

Gewonnen door: Gerdie Duenk uit Aalten, Merte Peeters uit Weert, Jacqueline Creemers uit Stramproy en Bas van de Waerdt uit Tholen

Met Photoshop-skills, een cool verkeersbord en een groot leger aan kameraden schopten jullie het mooi tot eigenaar van een coole Nokia. Gefeliciteerd!

Reacties