Elke autorit wordt beter met de juiste soundtrack, maar dat geldt ook buiten de auto. Altijd jouw favoriete muziek bij de hand hebben? Dan hebben we nu een geweldige actie. Je krijgt nu een Denon True Wireless In-Ear koptelefoon (t.w.v. € 99,-) bij een halfjaar TopGear. En dat voor slechts € 49,-.

Met deze actie luister jij niet alleen in hoge kwaliteit naar je favoriete artiesten, maar bespaar je ook nog eens flink wat centen. Klinkt dit allemaal te goed om te laten liggen?

Denon True Wireless In-Ear koptelefoon

Denon is al jaren één van de absolute high-end merken op het gebied van audio. De Denon True Wireless In-Ear koptelefoon is ontworpen voor jou dagelijkse comfort. Deze biedt superieur geluid, een afspeeltijd van 4,5 uur non-stop luisteren (18 uur in totaal door de oplaadcase), maximaal draagcomfort en is water bestendig.

Geavanceerde geluidstechnologie en Sound Master-tuning zorgen voor een sterke dynamiek, heldere zang en comfort. En dat alles in een compacte case. Verder werken de oordoppen op elk apparaat met Bluetooth. Laat geluid je momenten definiëren, zodat jij alles wat de dag te bieden heeft, kunt overwinnen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)