‘Waarom doen ze Leclerc nou op de harde banden?!’ ‘Hoe kunnen ze Verstappen nou op slicks laten doorrijden in de regen?’ Hoor jij jezelf dit naar de tv roepen tijdens een Grand Prix? Dan kun je jezelf vanaf nu bewijzen met F1 Manager 22. Jij runt het hele Formule 1-team en maakt de cruciale beslissingen tijdens de race. Laat Christian Horner en Toto Wolff stof happen en word de beste teambaas aller tijden!

F1 Manager 22 (ter waarde van € 64,95) krijg je nu gratis bij een halfjaarabonnement TopGear voor slechts € 49. Deze topdeal is slechts beperkt geldig, dus zorg dat je snel profiteert en de beste managergame van het jaar in huis haalt.

Meer voordeel met deze TopGear aanbieding

Zo geniet je een halfjaar lang elke maand van de coolste autoverhalen over grote, kleine, snelle en prachtige auto’s. Alles met vier wielen wordt getest en we zetten elke maand het belangrijkste nieuws op een rijtje. Met het magazine in je hand duik je even uit de online wereld en heeb je een momentje voor de belangrijk dingen, namelijk auto’s, auto’s en nog meer auto’s.

En doordat je van deze TopGear aanbieding gebruik maakt, krijg je meer voordeel. Als abonnee van TopGear ontvang je automatisch elke maand de digitale editie van het nieuwste nummer in je mailbox. Zo lees je ook in digitale vorm het autoblad waar je blij van wordt.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer