Of je nu een ervaren simracer bent, of voor het eerst in de sim stapt, iedereen is welkom bij Racesquare. Je beleeft zelf hoe het is om een F1-raceweekend te ervaren. Neem plaats in de racesimulatoren en neem het per race met twintig
deelnemers tegelijkertijd tegen elkaar op. Profiteer nu van deze actie met een halfjaar TopGear voor € 44,95 en ontvang 2 tickets gratis!

Word lid met deze TopGear aanbieding

Zo geniet je een halfjaar lang elke maand van de coolste autoverhalen over grote, kleine, snelle en prachtige auto’s. Alles met vier wielen wordt getest en we zetten elke maand het belangrijkste nieuws op een rijtje. Met het magazine in je hand duik je even uit de online wereld en heb je een momentje voor de dingen die jij echt belangrijk vindt, namelijk auto’s, auto’s en nog meer auto’s.

En doordat je van deze TopGear aanbieding gebruik maakt, krijg je meer voordeel. Als abonnee van TopGear ontvang je automatisch elke maand de digitale editie van het nieuwste nummer in je mailbox. Zo lees je ook in digitale vorm het autoblad waar je blij van wordt.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer