Kijk jij wel eens jaloers naar het perzikhuidje van je vriendin? Of andersom: klaagt je partner wel eens over jouw rasperige rafelhuid? We leven met je mee. Sterker nog: we bieden je een oplossing!

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine afsluit voor slechts 59,95* euro, krijg je van ons namelijk een Biotherm Homme-pakket – ter waarde van bijna 80 euro – helemaal gratis!

De Biotherm Homme-producten zijn speciaal voor mannen ontwikkeld en zijn dus heel mannelijk en voor mannen. Ze zijn bedoeld om het vochtgehalte van je huid op peil te houden en de natuurlijke veerkracht te herstellen. Het pakket omvat een fles Aquapower, een reinigingsgel en scheerschuim; kortom, alles wat je nodig hebt om fris en fluweelzacht voor de dag te komen.

Wil jij dat ook, en wil je daarnaast ook je favoriete auto- en lifestyleblad een jaar lang in je brievenbus ontvangen? Of wil je iemand misschien een abonnement cadeau doen, en zelf dat fijne Biotherm-pakket opstrijken? Klik dan snel verder naar onze abonnementenpagina!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties